085 - 40 13 163

info@appel4you.nl      Bestel hier een gratis proefbox!

Winkelwagen (0)
Bio-logisch,toch?

Wat is Biologisch?

Telers die biologisch werken, investeren bewust in duurzaamheid. Met respect voor de gezondheid van mens, dier en milieu.

Biologische teelt is vrij van chemisch-synthetische middelen en kunstmest. Daarnaast staan biologische planten altijd met hun wortels in de grond en krijgen ze de tijd om in hun natuurlijk ritme te groeien. Biologisch fruit is daarmee veel smaakvoller!

Biologisch is dus duurzamer en veel lekkerder. Een BIO-LOGISCHE keuze, toch?!

Hoe weet ik dat mijn product 100% biologisch is?

Biologische producten zijn te herkennen aan 'het groene blaadje'; het officiële EU-biologisch keurmerk.


Elk bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen of opslaan moet hiervoor gecertificeerd zijn.

Appel4you.nl beschikt over het officiële EU-biologisch keurmerk! Hierdoor kun jij er vanuit gaan dat al onze producten 100% biologisch zijn.

Biologisch duur?

In 2014 hebben wetenschappers van de wereldvoedselorganisatie voor het eerst een model ontwikkeld om de 'True Cost of Food' uit te rekenen.

https://www.youtube.com/watch?v=MfRDA15NWaoNature & More heeft op basis hiervan de 'True Cost Flower' ontwikkeld, waarin je de werkelijke kosten van gangbare en biologische producten met elkaar kunt vergelijken. Laat je eens verrassen en klik op het logo voor meer info.

Ben jij je ook bewust van je omgeving en wil je lekker fruit?

Bestel hier en word ook impactmaker van Nederland 100% Sociaal Gezond!