085 - 40 13 163

info@appel4you.nl      Bestel hier een gratis proefbox!

Winkelwagen (0)
Hoe werkt het?


Hoe kan ik bestellen?
Dit kan heel eenvoudig. U kunt ons online formulier invullen of u kunt een mail sturen naar info@appel4you.nl, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u ons uiteraard bellen op 085-4013163. Op basis van uw wensen en de omvang en kenmerken van uw bedrijf maken we een voorstel op maat.

Zit ik vast aan een contract?
Wij werken niet met abonnementen of contracten, maar op basis van wederzijds vertrouwen. En dat gaat altijd goed :).

Moet ik wekelijks fruit afnemen?
Nee, dit hoeft niet. Ondanks het feit dat het grootste deel van onze klanten wekelijks fruit afneemt, kunnen wij ook één keer in de twee weken of maandelijks leveren. Neem gerust contact met ons op om uw voorkeur aan ons door te geven.

Kan de bestelling gesplitst worden over meerdere verdiepingen of vestigingen?
Dat kan zeker! Laat ons weten hoeveel fruit je op elke verdieping of vestiging nodig hebt, dan regelen wij de rest.

Hoe kan ik een aanpassing in de samenstelling of de hoeveelheid doorgeven?
Wanneer u een aanpassing wil doen in de samenstelling of de hoeveelheid fruit kan dit uiteraard. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-4013163 of u kunt een mail sturen naar info@appel4you.nl.

100% fruitgarantie
Is een stuk fruit niet naar wens? Laat het ons dan ook weten, wij vervangen het kosteloos! Wij hebben namelijk een 100% fruitgarantie.

Hoe werkt de bezorging?
Vertel ons wat jullie wensen zijn en wij regelen de rest. Onze chauffeurs bezorgen het fruit rechtstreeks op de werkvloer en nemen de aanvulling van fruit volledig uit handen. Zo is er altijd vers biologisch fruit op de werkvloer beschikbaar. Bij elke nieuwe levering zullen onze chauffeurs de lege kisten en tassen meenemen, zodat het weer hergebruikt kan worden.

Hoe werkt verzenden?
Ook hier geldt: vertel wat jullie wensen zijn en wij regelen de rest. Zodra wij weten wat je precies in het doosje wil hebben en wat het adres is, dan zorgen wij dat het bezorgd wordt.