085 - 40 13 163

info@appel4you.nl      Bestel hier een gratis proefbox!

Winkelwagen (0)
Aanbod/(Kerst)pakketten


Wekelijks bezorgen wij het
100% biologische fruit bij jou op het werk.


Je bent bij ons aan het juiste adres om 100% biologisch gecertificeerd werkfruit te bestellen, oftewel fruit voor op de werkplek.
Wij werken niet met abonnementen of contracten, maar op basis van wederzijds vertrouwen. En dat gaat altijd goed :).
Het biologische werkfruit wordt met liefde en vol trots ingepakt door onze sociale collega’s.

Fruitkist

Onze topper is de fruitkist van de maand. Hier zitten ongeveer 50 stuks gevarieerd biologisch fruit in. Standaard zitten er appels, sinaasappels en bananen in de fruitkist, wat aangevuld wordt met seizoensfruit.

fruitdoosje

Dit pareltje staat niet alleen leuk als fruitschaal op de kantinetafel, je kan hem ook makkelijk aan iemand cadeau doen. We kunnen hem zelfs voor je opsturen!

fruitmand

Een zieke collega, een jubilerende collega of een gezond relatiegeschenk? Geef een fruitmand cadeau! (Of één van onze andere (relatie)geschenken.)

maatwerk

Specifieke fruit wensen voor op de werkplek? Geen punt, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

presentatie

Het biologische werkfruit dat met liefde en vol trots is ingepakt door onze collega’s wil je natuurlijk op een mooie manier presenteren op de werkvloer. En dat kan! Wij hebben namelijk prachtige houten stellingen te leen, waar de fruitkist op gezet kan worden. Dat is toch een feest :).
Om het fruit extra onder de aandacht te brengen kunnen we de stelling voorzien van een poster. Deze kan op maat gemaakt worden, met jullie eigen logo en vitale boodschap.

Biowinkel4you.nl

Naast werkfruit heeft Appel4you.nl ook een webwinkel met (h)eerlijke biologisch gecertificeerde producten: Biowinkel4you.nl.
Het assortiment bestaat onder andere uit groeten & fruit, zuivel, brood, koffie & thee, sappen & dranken en (cadeau)pakketten.

Onze Biologische, Duurzame en Sociale pakketten,

Iets te vieren? Iemand bedanken of juist een hart onder de riem steken? Dat kan vanaf nu gemakkelijk met ons ruime aanbod aan biologische pakketten. Wij hebben de ‘standaard’ pakketten, zoals hieronder te zien, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen pakket samenstellen. Dat kan op basis van een budget, thema of gewoon door samen met ons te kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Samen met u maken wij een pakket op maat!